InfoNu.nl > Mijn kijk op… > Discussie: Mijn kijk op

Recente reacties in Mijn kijk op

Gehinderde, 24-07-2017 16:56 (Kinderen gillen en schreeuwen op straat, is dat normaal?)
"Zeer herkenbaar! Helaas zijn onze bijzonder rustige achterburen vertrokken… nu woont er een gezin met een aantal "gillende keukenmeiden" en jawel ook een trampoline… Wordt er niet gegild op de trampoline dan hoor je ze door de hele buurt… Jammer genoeg hebben velen niet meer het fatsoen om rekening met elkaar te houden, of hun kinderen behoorlijk o…"
Leo Jonkergouw, 14-07-2017 22:44 (Roundup – onkruidverdelger met glyfosaat)
"Van mij mag die rotzooi uit de wereld verdwijnen. Een mij welbekende dader vergiftigt al 30 jaar onophoudelijk mijn hagen en in februari 2016 13 bomen in mijn tuin, de meesten meer dan 50 jaar oud! Schade: € 61.892,00! Bewijs ontbreekt, dus hij kan niet aangepakt worden. Regelmatig zie ik hem bezig met zijn gifspuit met het middel glyfosaat eri…"
Anne, 11-07-2017 18:29 (Restaurantbespreking: L'Ecailler du Palais Royal)
"Het eten was voortreffelijk, de ontvangst eveneens. Als vlaming je bestelling overmaken aan de 'maitre d'hotel', onmogelijk. Als gastvrouw die 5 topjuristen uitnodigde in deze culinaire tempel werd ik aardig in mijn blootje gezet. Gelukkig mag mijn model nog gezien worden :-) U Vlaming weze verwittigd."
Anoniem, 11-07-2017 12:50 (Narcisme kenmerken)
"Ik ben 12 jaar geleden gescheiden van mijn ex met nps. Nu voed ik onze zoon op (16) die vermoedelijk ook problematiek heeft in die richting. We hebben coaching om de opvoeding vol te houden. Een idee is nu dat hij bij zijn vader gaat wonen omdat het gedrag van mijn zoon door de overeenkomende karakters kan stabiliseren. Heeft iemand daar ervaring m…"
Jhm Peters, 03-07-2017 11:06 (Kanker en elektromagnetische straling)
"Mijn ervaring van allerlei straling is dat het een sluipmoordenaar is! Het hele verhaal is ondoenlijk om te plaatsen, het begon in 1976 om de zoveel jaren lymf problemen. Nu aan de chemo om de zaak weer een beetje te reguleren! De uiteindelijke oorzaak, aardstralen, breukstralen, gsmstralen, liepen alle in de lengte door mijn bed. Jaren op deze bel…"
Kat, 01-07-2017 09:47 (Leven met een narcist)
"Leef ik met een narcist? Ik heb al een jaar een relatie met een vluchteling, hij heeft 3 negatief gekregen. We hebben elkaar leren kennen in een huis voor vluchtelingen van het OCMW waar ik vrijwilligster ben om die mensen te helpen. Doordat hij negatief kreeg mocht hij niet meer blijven en heb hem in mijn huis genomen maar alles veranderde. Het is…"
Huub, 27-06-2017 17:46 (Evolutie: Wat vertelt DNA ons?)
"Aanhakend bij mijn vorige reactie: hetzelfde proces is aan het werk waar gefokt wordt met dieren. Het proces wordt dan gemanipuleerd door de fokker. Hij selecteert dieren met bepaalde eigenschappen (die verankerd zijn in hun dna) en laat ze met elkaar paren, omdat hun jonkies die eigenschappen waarschijnlijk eens te meer zullen hebben. Vandaar dat…"
Huub, 24-06-2017 23:44 (Evolutie: Wat vertelt DNA ons?)
"Waar het om gaat is dat er binnen een populatie altijd variatie is. Jouw DNA is niet hetzelfde als dat van mij. Stel dat jij langer bent dan ik en dat we in een gebied leven waar voedsel van hoge takken moet worden geplukt (ik verzin maar even iets) dan ben jij in het voordeel, en heb je meer kans om te overleven dan ik en dus ook meer kans om je v…"
Johan T., 13-06-2017 23:05 (Heeft bezwaar tegen het UWV zin?)
"Ik heb bijna 2 jaar geleden WIA aangevraagd en zoals te verwachten liep e.e.a. niet correct. Eerst ca. 39% afgekeurd en na bezwaar werd dat aangepast naar 44% dus stijf tegen de ondergrens aan van 45% zoals je kan verwachten van het UWV. Ik heb de WIA-keuringsarts via een klachtenprocedure aangeklaagd wegen bedreiging en intimidatie. Ik kan ied…"
Sanne Goossens, 06-06-2017 23:54 (Er is leven na borderline!)
"Prachtig artikel. Heel waardevol voor me. Dank!"
Schrijf mee!