InfoNu.nl > Mijn kijk op… > Discussie: Mijn kijk op

Recente reacties in Mijn kijk op

Harm Jan Breman, 23-05-2017 14:07 (Orde in de klas: straffen of belonen?)
"Ik vraag me af hoe u omgaat met de individuele bonuspunten. U schrijft: "Als een leerling goed werkt krijgt hij een bonuspunt. De andere kinderen zien dit en gaan ook aan het werk. Je doel is bereikt". Hoe ga je deze kinderen belonen? Deel je die vervolgens ook een bonuspunt uit of is het verstandiger om het te beperken tot een stuk of 3a5 Ik ne…"
Maarten van Berlo, 22-05-2017 12:52 (Heeft bezwaar tegen het UWV zin?)
"Goed artikel, er is veel mis bij het uwv, ik krijg mijn eerstejaarsbeoordeling bij de ziektewet 1juni, ik heb in 2014 al eens mee gemaakt, toen werd ik goed gekeurd na de vreselijke ziekte met de K en reuma, 2016 was weer de vreselijke ziekte maar nu aan de andere long. zou het verstandig zijn een advocaat mee te nemen naar die beoordeling, en waar…"
Carla van Donk, 21-05-2017 22:46 (Heeft bezwaar tegen het UWV zin?)
"Ik wil graag reageren op bezwaar maken tegen een beslissing ik heb al 4 keer bezwaar gemaakt tegen een afwijzing WIA zelf met 2 keer met hulp van een advocaat en nog word het afgewezen hoelang moet ik door gaan met bezwaar maken? Het UWV luisterd toch niet zij vinden dat ze gelijk hebben en nemen de moeite niet om het medisch dossier te lezen. Dus…"
Knowit, 19-05-2017 16:42 (Oerknal: geloof of wetenschap?)
"Beste discussianten, Ik heb met veel genoegen het artikel en de reacties erop gelezenů Echter heb ik enkele irrationele redeneringen aangetroffen. Er wordt namelijk veel met beweringen over en weer 'gesmeten', maar keiharde bewijzen blijven eigenlijk uit. Tot nu toe is het nog steeds een zaak van hoe je het interpreteertů Daarom zou het handig z…"
Cnh (Medisch Ingenieur), 14-05-2017 21:10 (Het dodelijke gevaar van vitaminepillen)
"Wat een verschrikkelijke kolder. En dan te bedenken dat je hier nog geld mee verdient ook. De enige bron die enigszins geloofwaardig is (pubmed onderzoek) blijkt door een doctor die werkt voor een bedrijf dat 'natuurlijk vitamine pillen' verkoopt. Hoezo conflicterende belangen. Dit soort complottheorie artikelen schaden direct het vertrouwen in de…"
Moeder, 13-05-2017 21:57 (Palestijnen/Arabieren & Britten medeschuldig aan Holocaust)
"Volgens de Bijbel is Israel aan de Joden beloofd door God. Maar omdat bijna niemand God wil gehoorzamen, daarom gaat het zo fout!"
Juul, 11-05-2017 18:22 (Thuiswerk, te mooi om waar te zijn?)
"Sms-/chatoperator? Trap er niet in! Schandalige uitbetaling in verhouding tot wat de dienst zelf aan jouw getik verdient. 100 berichten per uur red je hooguit na een flinke poos chatten met dezelfde klant. Dan hoef je niks meer terug te lezen. Maar de praktijk is anders. Of je moet het niet zo nauw nemen met de kwaliteit van je bericht maar dan nog…"
René van Dillen, 03-05-2017 10:48 (Zoloft, Prozac, Ritalin veroorzaken massamoord en suïcide)
"Onze zoon Xander, een prachtmens zonder onoverkomelijke problemen, gebruikte RITALIN en heeft zichzelf op 26e jarige leeftijd in 2011 van het leven benomen. Behandelende psychologen stopten het na afloop in de doofpot. Wij vermoeden dat Xander, vader van 2 kleine kinderen, niet de eerste, enige en laatste is die dit met RITALIN is overkomen. Oude…"
Giwreh, 30-04-2017 00:32 (Hoe ga ik om met een narcist?)
"Ik wordt geconfronteerd met een narcist, niet in een relatie, maar als 10 jaar oudere zus. (Hoe haar man het overleefd is mij een raadsel) Punt is : ik heb er nooit veel last van gehad, omdat ik doodgewoon kon wegwandelen als ze "kuren kreeg" (simpel gezegd) NU echter, is na het overlijden van mijn moeder, een periode aangebroken waarin we jurid…"
Beertje, 22-04-2017 16:56 (Kinderen gillen en schreeuwen op straat, is dat normaal?)
"Bij mij in de buurt zijn heel veel trampolines en ook twee daarvan gelijk tegenover mijn schutting. Ik werk de hele week en als ik een keer vrij ben en in de tuin wil gaan zitten dan heb je meestal te maken met keihard schreeuwende kids. De ouders zeggen niets van dat oorverdovende lawaai. Het is niet erg dat zij trampoline springen, maar dat gegil…"
Schrijf mee!