InfoNu.nl > Mijn kijk op… > Mens en samenleving > Vliegtuigstrepen, contrails en chemtrails

Vliegtuigstrepen, contrails en chemtrails

Vliegtuigstrepen, contrails en chemtrails Een strakblauwe lucht lijkt langzaam een zeldzaamheid te worden. De vele vliegtuigstrepen maken de blauwe lucht minder intens blauw, versluieren de zon en zo ook de kracht van de zon. Vreemde vliegtuigstrepen die vragen geven. Vragen die je stelt aan weermensen of aan de overheid. Hoe kan het toch dat de vliegtuigstrepen soms zwart zijn? Dat vliegtuigstrepen een soort rasterwerk in de lucht maken? Dat de streep soms enorm breed is? Het antwoord is steevast een uitleg hoe vliegtuigstrepen ontstaan. Maar er is een groot verschil in vliegtuigstrepen. Ik heb het gezien. Iedereen kan het zien in de lucht.

Vliegtuigstrepen of contrails?

In de volksmond worden het vliegtuigstrepen genoemd, witte strepen achter een overvliegend vliegtuig. Vliegtuigen vliegen op ongeveer tien kilometer hoogte. Om vooruit te komen verbranden de motoren kerosine. Aan de achterzijde van de motoren worden de verbrandingsgassen geloosd: waterdamp, zwaveloxiden, stikstofoxiden en roetdeeltjes. Al die uitgestoten gassen zijn heet en komen op die hoogte, in een koude luchtlaag terecht. Er vindt condensatie plaats en er vormen zich ijskristallen en dan zie je dus twee, soms vier witte sporen achter het vliegtuig ontstaan. Het zijn dus condensatiestrepen (condensationtrails) of: contrails. Contrails verdwijnen snel, afhankelijk van de atmosferische omstandigheden.

Chemtrails

Chemtrails ontstaan op dezelfde manier als contrails, door verbrandingsgassen uit de vliegtuigmotoren: waterdamp, zwaveloxiden, stikstofoxiden en roetdeeltjes. Echter, bij chemtrails worden moedwillig bepaalde chemische stoffen, op grote hoogte in de atmosfeer verspreid, waarbij de condensstrepen dan een manier zijn om de stoffen te ‘camoufleren’. Een chemicaltrail dus. Een chemisch spoor in de lucht; chemtrail! Chemtrails zijn te herkennen aan de dikke strepen die ze vormen in de lucht. Ze lossen niet binnen een paar seconden op, zoals gewone uitlaatgassen van vliegtuigen, maar waaieren langzaam uit tot (kunstmatige) sluierbewolking. Omdat ze met meerdere vliegtuigen sproeien, zie je chemtrails vaak in een soort rasterpatroon. Strakke lijnen die een kruispatroon in de lucht maken door elkaar te kruisen en door een systematische herhaling van de chemtrail.


Waarom chemische stoffen sproeien?

Is het de controle willen hebben en het willen beïnvloeden van bevolkingsgroepen?

In het verleden is het gebeurd. Vanaf 1966 tot 1972 sproeiden de VS een dioxineachtig gif over grote gebieden van Vietnam, Laos en Cambodja.

Wil de mens invloed hebben op het weer?

Willen mensenhanden straalstromen veranderen, tornado’s beheersen en regen maken waar het droog is? Wil de mens wérkelijk ingrijpen in de atmosfeer? Zitten weermannen en weervrouwen er daarom soms zo totaal naast met hun weersvoorspelling? Zie in deze de doelstelling van het project HAARP: HAARP staat voor High frequency Active Auroral Research Program. Dr. Bernard J. Eastlund bedacht een methode en een apparaat om een gebied in de aardse atmosfeer (of dampkring) te veranderen. Een gebied in de ionosfeer en magnetosfeer. Doordat Eastlunds uitvinding de ionosfeer kan verhogen, leverde zijn ontdekking ook een mogelijkheid om het weer te beheersen! Eastlund beschrijft HAARP als een apparaat welke wolken barium in de atmosfeer schiet, om een elektronenneerslag te veroorzaken.
*ionosfeer: De aardse atmosfeer is de lucht om de aarde. Deze bestaat uit verschillende lagen. De belangrijkste zijn: troposfeer, stratosfeer, mesosfeer, thermosfeer en exosfeer. De mesosfeer en thermosfeer vormen samen weer de ionosfeer.

Raketten met zilverjodide de wolken inschieten om regen te creëren?

In China is een nationaal warmtealarm afgekondigd. Oplossing tegen de droogte en warmte: het land schiet raketten met chemische middelen de lucht in om het te laten regenen! Door enorme hoeveelheden kristallen zilverjodide in de wolken te schieten, zorgen deze kristallen ervoor dat de wolken versneld uitregenen. Dezelfde techniek is eveneens toegepast bij de Olympische spelen van 2008 in Peking. Zilver als metaal is geen gevaarlijke stof, maar als een verbinding is het net zo giftig als een loodverbinding.

Is het om de aarde en de mens te beschermen tegen de kosmische straling?

Een verzamelnaam voor hoog energetische straling die ons vanuit de kosmos bereikt. De oorsprong van de kosmische straling is nog steeds iets wat de wetenschap niet kan verklaren. Het zijn deeltjes en elektromagnetische straling met een hoge energie. Een belangrijke bron is de zon maar ook de regen van andere geladen deeltjes van ons melkwegstelsel zoals een supernova- explosie. Een explosie van een ster. Moeten we daar tegen beschermd worden? En gaat het nu juist door téveel ingrijpen van mensenhanden mis? Door de té snel toegenomen straling van alle antenne- installaties voor alle draadloze toepassingen? Door Haarp? Door de deeltjesversneller? Door geo- engineering?

Wat kun je aantreffen in chemtrails?

Aluminium met nanodeeltjes

Zeer kleine aluminiumdeeltjes welke giftig zijn voor de hersenen en het beenmerg. Ziekten als Alzheimer, Parkinson en ALS worden in verband gebracht met aluminium. Nanodeeltjes zijn kunstmatig geproduceerd en specifiek gemaakt voor bepaalde eigenschappen, zoals elektrische geleidbaarheid of chemische reactiviteit.

Zware metalen als barium en cadmium

  • Cadmium bindt zich aan stoffen in de grond lost op in water en kan zo in de voedselketen terecht komen. Cadmium kan o.a. leiden tot kanker, long- en nierziekten.
  • Barium: de natuurlijke hoeveelheid barium in voedsel en water is niet zo hoog dat er sprake is van een probleem voor de gezondheid. Maar kunstmatige kleine hoeveelheden kunnen o.a. zorgen voor ademhalingsproblemen, hartritmestoornissen, spierslapte buikirritatie, verhoogde bloeddruk en verandering in zenuwreflexen. Note: dezelfde klachten als bij het begin van elektrogevoeligheid!

Trimethylaluminium (afgekort tot TMA)

TMA wordt veel gebruikt door onderzoeksraketten en in de hogere lagen van de atmosfeer gebracht om daar de wind te onderzoeken.

Bacteriën, schimmels, virussen

Uit een Brits overheidsrapport uit 2002 blijkt dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën (waaronder zink- en cadmiumverbindingen) en bacteriën over de Britse bevolking zijn uit gesproeid.

Chemische stoffen

Waaronder onder andere Ethyleendibromide (EDP) dat als pesticide gebruikt werd, maar nu verboden is omdat het kankerverwekkend is en het immuniteitssysteem ondermijnt.

Deeltjes welke zwaarder zijn dan lucht, komen na verloop van tijd, naar beneden. Het Duitse leger heeft toegegeven dat er gesproeid wordt met metalen deeltjes en informeert de bevolking op internet over chemtrails. Geo-engineering wordt verklaard als een onschuldige methode om klimaatverandering tegen te gaan. Om de opwarming van de aarde minder snel te laten verlopen en te verminderen. Maar de chemische stoffen en zware metalen dan welke mens, dier en plant ongewild mee te maken krijgt? Hoe werken deze t.o.v. andere stoffen welke mensen allang binnen hebben gekregen? Lekkende amalgaanvullingen, inentingen, fluor in tandpasta, extra fluortabletjes voor peuter en kleuter en jodium in brood? Gifstoffen stapelen zich op totdat de emmer overloopt. En wat doet het met het grote geheel?
© 2013 - 2017 Rieja, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Wat zijn chemtrails?Wat zijn chemtrails?Chemtrails worden overal in de wereld waargenomen. Het zijn de witte vliegtuigsporen die in de lucht blijven hangen en w…
Chemtrails, een raadsel voor observantenChemtrails, een raadsel voor observantenSommige vliegtuigsporen blijven urenlang hangen. Ze worden steeds breder. Ze worden als een gehele streep meegevoerd op…
Zware metalen: gevolgen voor de gezondheidDe meeste zware metalen zijn erg slecht voor ons, een van de ergste op dit moment is lood. Lood is een gevaarlijk stof d…
Ontgiften van zware metalenHet zit in de lucht, in water, medicijnen, cosmetica en bewerkte voeding; niemand ontkomt aan het binnen krijgen van zwa…
Het klimaat verandert. Wereldwijd wordt het warmerHet klimaat verandert. Wereldwijd wordt het warmerEen nachtegaal die overwintert in Lapland en ‘normaal’ gesproken hoort te overwinteren in Zuid-Afrika. Een verzengende h…
Bronnen en referenties
  • http://www.weer.nl/weer-in-het-nieuws.html
  • http://www.grenswetenschap.nl/
  • http://www.wijwordenwakker.org/
  • http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/
  • http://www.leerwiki.nl/HAARP_als_klimaatwapen

Reageer op het artikel "Vliegtuigstrepen, contrails en chemtrails"

Plaats een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Reacties

Rieja (infoteur), 08-07-2016 02:51 #5
Ja, ik heb het weerjournaal ook gezien van Dennis, en het viel mij ook op. Ze laten een foto bij het RTL journaal (en ook bij andere weerstations) nooit zien als je contrails schrijft en opstuurd. Ik had er nog een foto van opgestuurd ( 8 juli, echt twee smalle vliegtuigstrepen en een hele brede) maar schijnbaar mogen ze het hier niet over hebben. Alle problemen liggen aan de klimaatsverandering. Tja, we worden inderdaad dom gehouden terwijl het bewijs zo duidelijk is (ze hebben zelfs een sproeivliegtuig op de foto gekregen), maar het staat niet in de krant of is in het nieuws. Neen hoor, mensen geen paniek geven, gewoon dom houden. Zo is het met meer dingen (straling van al het draadloze). Wees blij dat je wel wakker bent en probeer het er ook met anderen over te hebben. Heel voorzichtig hoor, want je wordt vaak niet geloofd en maak foto's, als bewijs.

Succes, Ria.

M. Verschoor, 07-07-2016 11:47 #4
Steeds meer hoor ik over chemtrails, toch praten de mensen nog steeds over vliegtuigstrepen. Ik ben er op gaan letten en ja hoor, ook hier in Gouda was het raak. Maandag 4 juli '16 wa, tot 's avonds 10 uur aan toe. Ook de volgende dag waren ze weer bezig. Het is ongelooflijk, we worden langzaam vergiftigd en niemand die er iets aan doet of het op zijn minst bekend maakt. Gisteravond na het nieuws op RTL4, liet onze weerman Dennis een foto van het strand zien, het eerste wat opviel waren de dikke witte strepen in de lucht maar hij zei er niets over. Worden wij nu dom gehouden of hoe zit dat? Wie geeft opdracht om die rotzooi te lozen en waar komen die vliegtuigen vandaan? Hoe groot is het gebied waar gestrooid wordt en zo zijn er nog wel meer vragen waar ik geen antwoord op krijg. Het is vandaag bewolkt, dus kan ik niet zien waar ze mee bezig zijn ik denk zelfs dat ook het weer beïnvloed wordt want dit weer is natuurlijk niet normaal. Ik wilde dit onderwerp toch meer bekendheid geven al is het alleen maar met een "reactie'. Een bezorgde aardbewoner.

Hadewych Verschueren, 06-05-2016 12:29 #3
Beste,

Ik zag gisteren om 7 u in de ochtend zoveel 'artificieel' raster strepen in de lucht die er al een paar uur hingen. Ze werden duidelijk 's nachts gemaakt. Ik heb hier nooit in geloofd. Maar ik heb al jaren hele zware cvs/ME en POTS (beschadigd autonoom zenuwstelsel). Op zo'n dagen van die 'lijnen' ben ik zo ziek dat ik denk dat ik er aan ga. Dat heb ik ook wanneer iemand in de buurt bv zijn dak laat schoonspuiten en dergelijke. Ik voel me vreselijk bang en voel een zware machteloosheid t.o.v. dit alles. Iedereen zwijgt ook zo. De hemel is abnormaal wit ook dan.

mvg,

Hadewych (België, Vlaams Brabant) Reactie infoteur, 06-05-2016
Hallo Hadewych,

Ja, ik geloofde ik ook pas toen ik het zelf zag en het me opviel. Je zegt dat je ook CVS/ME hebt. Probeer je immuunsysteem sterker te maken door voedingssupplementen die bij je passen en ook zoveel als mogelijk straling van smartphone, zendmasten, wifi, DECT telefoons en slimme meter te mijden. Er zijn klokkenluiders die de regering (en) wel willen laten inzien dat dit alles niet kan en nodig is. Houd de moed erin. Sterkte.

Groet, Ria.

Itsallinthegame, 10-02-2015 20:04 #2
Ooit nog een echt blauwe lucht gezien afgelopen jaar? De zon en schijnbaar blauwe omringende lucht gaan tegenwoordig altijd schuil achter een zilverkleurige sluier, mocht ie eens 'schijnen'. Waar zou dat nou van komen? Steek vooral je kop in het zand en kijk niet omhoog. Oh ja, kijk ook vooral niet naar geoengineeringwatch.org. Want daar wordt je misschien wakker van. Reactie infoteur, 11-02-2015
Ja, its all in te game,
mensen worden door alle frequentiegolven in ons milieu (zendmasten, Haarp, eigen smartphones, tablets en wat allemaal nog meer wat uiterst geheim is) in slaap gesust en misschien wel gehersenspoeld tot zombies die niet meer zelf kunnen denken, inleven en waarnemen? Rare wereld maken we ervan. Klokkenluiders blijven helaas nodig.

Groet, Ria.

Frits Nieuwenburg, 05-02-2015 16:38 #1
Wat een enorme hoop lulkoek. Dat je dit durft te plaatsen zonder feitelijk onderzoek gedaan te hebben, anders dan kopiëren en plakken van andere hoogst onzinnige sites, is zo goed als onvergefelijk. Kinderen zouden dit voor waar aan kunnen nemen en zelfs overnemen in werkstukken. Natuurlijk nooit over nagedacht. Dit "artikel" is een getuigschrift van je totale gebrek aan kennis van zaken. Reactie infoteur, 05-02-2015
Dag Frits Nieuwenberg,
het feitelijk onderzoek zijn de eigen foto's. In de tijd dat er in Duitsland inderdaad 'gesproeid' werd wat ook bekend is gemaakt. De foto's zijn gemaakt niet ver van de Duitse grens. De waarneming is met eigen ogen, dus. Lulkoek? Droom lekker verder! Het mag in een zogeheten democratisch land, waar de burger niet wijzer wordt gemaakt.

groet, Ria.

Infoteur: Rieja
Laatste update: 28-09-2016
Rubriek: Mijn kijk op…
Subrubriek: Mens en samenleving
Bronnen en referenties: 5
Reacties: 5
Mijn kijk op…
Deze rubriek bevat artikelen welke naast objectieve informatie ook een mening en/of ervaring beschrijven.
Schrijf mee!