InfoNu.nl > Mijn kijk op… > Discussie: Mijn kijk op

Recente reacties in Mijn kijk op

Evert, 20-09-2017 20:22 (Medische wetenschap blijkt kwakzalverij)
"De aanvankelijk in de farmacie gepromoveerde Peter Gotzsche doet een fors boekje open over de stelselmatige belazerij van de farmaceuten. Zijn boek heet "Deadly Medicines and organised crime, how big pharma has corrupted healthcare" Drie advocaten heeft Gotsche naar de titel en inhoud van het boek laten kijken (hij wil lievere niet achter de tralie…"
Gwn_sharon_@hotmail Com, 18-09-2017 16:30 (Wees bedacht op een baarmoederonsteking bij je hond)
"Gelukkig was je op tijd. De hond van mijn zus gedroeg haar eigen 2 dagen ziek. Gelijk de 2de dag gisteren op zondag naar de dierenarts. Bleek een baarmoeder ontsteking. Vanochtend is ze geopereerd. En helaas was het al zo ver dat ze in geslapen is. Zo onwerkelijk."
Elyn, 30-08-2017 09:29 (Medische wetenschap blijkt kwakzalverij)
"Het blijft een feit dat zeer weinig mensen de bijsluiters lezen van de medicijnen lezen. Hun geloof in de witte jassen is ongelooflijk groot. Een tijd geleden kreeg de Hollands minister van gezondheid Schippers een rapport in handen over zo'n 1.366 onnodige of overbodige medische handelingen/onderzoeken. Ze deed er niks mee. Ik huiver als er door e…"
A. H. J. van Roosmalen, 29-08-2017 08:45 (Leven met een pinda allergie)
"Bij onze nieuwe woning staat een hazelnootboom in de tuin. Is deze gevaarlijk bij iemand met een pinda/nootallergie? Is het nodig dat we deze boom kappen? Zijn de onbewerkte vruchten van de hazelnootboom al gevaarlijk? Kortom wat moeten we doen met deze boom?"
Kees, 18-08-2017 18:56 (Afkicken en herstel, de weg terug)
"Hallo, boeiend verhaal en respect dat je het zo openbaar stelt. Heb zelf ook van alles gebruikt op heroine na, de sleutel om af te kicken is heel makkelijk, m.a.w. het stoppen van gebruik van harddrugs is heel makkelijk (op hero na). Je moet het alleen zelf willen. Dit geld ook voor coke base xtc alle drugs, denk aan alle nadelen die het je geeft,…"
Nieske, 17-08-2017 13:58 (Wat is een 'narcistische woede'?)
"Ondanks de negatieve reacties vind ik dat het artikel heel accuraat omschrijft hoe een narcist te werk gaat. Er is een groot verschil tussen iemand met narcistische trekjes of een echte narcist. Narcisme is geen ziekte maar een afwijking. Hij kan wel hulp krijgen maar zelden "genezen". Het punt is dat de narcist zichzelf niet ziet als iemand met ee…"
Mh, 15-08-2017 17:24 (Kinderen gillen en schreeuwen op straat, is dat normaal?)
"Dat gekrijs uit volle macht is niet normaal en zou direct moeten worden gecorrigeerd. We willen dat de kinderen rustige en lieve spelletjes spelen. Zo niet dan corrigeren we de kinderen net zo lang totdat die normale spelletjes gaan spelen. Maar soms worden kinderen nou eenmaal drukker als het bijvoorbeeld gaat stormen. Dus tot op zekere hoogte…"
Tity, 11-08-2017 11:27 (Operatie en herstel: Keelamandelen knippen (tonsillectomie))
"Hallo iedereen, Ik ben woensdag geopereerd aan mijn amandelen en we zijn nu ondertussen vrijdag. Wat ik mij afvroeg is of het normaal is dat mij rechter neusgat bijna altijd verstopt is, er zat namelijk een grote wiek in voor het stoppen van bloed tijdens operatie en heeft er trouwens heel den dag in gezeten. Is dit normaal of?"
Gedeon Suares, 07-08-2017 19:19 (Oerknal: geloof of wetenschap?)
"Hoe kan een oerknal onstaan zonder energie (kracht)? Moet er dan niet eerst een kracht zijn voor de knal? Na een knal kan ruimte ontstaan. Wij begrijpen alles in dimensie van ruimte en tijd. Maar onstaat kracht uit ruimte? Of juist andersom? Hoe kan dan alles zijn onstaan uit niets? Logica van de mens zal eerder de neiging hebben om te geloven dat…"
William, 01-08-2017 19:17 (Wat is een 'narcistische woede'?)
"Ik heb het artikel op deze pagina gelezen, ik reageer even zonder eerst de andere reacties te lezen. Anders word ik onbewust toch beïnvloed. Dit artikel is waarschijnlijk geschreven door iemand die met een narcist heeft samengeleefd, of denkt dit te hebben gedaan. Ik lees enkel maar haat en frustratie, eigenbelang en totaal geen empathie. Ook een n…"
Schrijf mee!