InfoNu.nl > Mijn kijk op… > Mens en samenleving > Het vliegveld als voorbode van de Politiestaat

Het vliegveld als voorbode van de Politiestaat

Vliegvelden worden als proefstations gebruikt om aan de bevolking allerlei nieuwe, grensverleggende controletechnieken te introduceren. Rond Schiphol worden soms speciale Marechaussee-teams ingezet om mensen te fouilleren. Zitten we in een overgang naar een controlemaatschappij? Een soort neo-fascistisch kapitalisme? Zijn we er dan toch onbewust ingeluisd?

Inhoud:


Wordt de wereld een politiestaat?

Middenin stad of dorp mogen overheidsdienaren je (nog) niet fouilleren. In het openbare gebied van Schiphol mag het wel onder het mom van veiligheid. Hiermee worden ethische grenzen over hoever de overheid mag ingrijpen in het persoonlijke leven van de burger steeds verder opgerekt. Deze onwenselijke situatie wordt gelegitimeerd doordat de overheid een oorlog voert tegen het terrorisme. Dat er vrijwel geen terrorisme wordt gepleegd, behalve door geheime diensten, maakt deze tactiek van het grenzen verschuiven erg verdacht. Zijn we als wereld op weg naar een grote mondiale politiestaat zoals onderzoeksjournalisten als David Icke en Alex Jones al jaren beweren?

Terreur?

Ten eerste verdient de opmerking dat geheime diensten terreur plegen wellicht uitleg voor sommige mensen. In de kranten en op radio en tv, de zogenaamde MainStream Media, hoor je daar nooit iets over. Toch zijn de drie grootste terreuraanslagen van afgelopen decennium 9-11, London en Madrid allemaal gerelateerd aan geheime diensten. In alledrie de gevallen werd een terreuroefening gehouden voor een ramp die precies hetzelfde was als de ramp zelf! In alledrie de gevallen werden politie verrast doordat de oefening die ze aan het houden waren ineens werkelijkheid bleek wat voor extra verwarring zorgde. Als dat één keer gebeurt is het al geen toeval, maar drie keer is gewoon een hard feit waaruit geen conclusie wordt getrokken door MSM-journalisten. In feite zou je nog kunnen zeggen dat de terroristen goed op de hoogte zijn van overheidsplannen en met infiltranten werken, en zou je daarmee kunnen aangeven dat terroristen een grote macht hebben. Als dat werkelijk zo was dan zouden deze terroristen die in de overheid geïnfiltreerd moeten zijn meer, grotere en gevaarlijkere aanslagen plegen. Na de drie grootste rampen is er geen enkele melding geweest dat de infiltrant is gepakt wat zou betekenen dat de infiltratie tot vandaag de dag doorgaat. Het ligt er maar aan waar je voor kiest: of de geheime diensten van drie grote landen zijn een stel amateurs die zich laten infiltreren door organisatie Al-Qaeda. Of de geheime diensten verzinnen zelf aanslagen en voeren ze uit ten einde onder het mom van oorlog tegen terrorisme de burgers te terroriseren.

Overheidsterreur

Een nieuwe vorm van overheidsterreur op vliegvelden is de bodyscan. In de V.S. moeten passagiers en personeel zich volledig laten scannen met apparatuur die door kleren kan heen kijken. Als argument hiervoor wordt gemompeld over een shoe-bomber en een onderbroek-bom. Er zijn inderdaad mensen geweest die met amateuristisch in elkaar geflansde, slecht-bedoelde hobbyprojecten door de douane zijn gekomen. Dit heeft echter nooit geleid tot het neerstorten van een vliegtuig. Zelfs de aanslagen op het WTC in New York, het Pentagon en het gebeuren in Pennsylvania moeten met een grote korrel zout worden genomen. Er zijn op de 11 september rampplekken geen brokstukken van vliegtuigen gevonden. Helemaal geen brokstukken?! Dat lijkt een onmogelijkheid toch, ja inderdaad dat is onmogelijk als je de officiële versie geloofd. De officiële overheidsversie van de gebeurtenissen hangt aan elkaar van contradicties waar vele boeken over zijn verschenen.

Het officiële verhaal klopt niet

Om maar iets te noemen: de gebruikte vluchtnummers bestonden in werkelijkheid niet. De beelden van het WTC-gebouw waarop twee keer een vliegtuig is te zien dat in een toren vliegt, worden weerlegd door ooggetuigen vanuit een andere hoek die geen vliegtuig zagen maar een raket. Op alle beelden is wel een grote zwarte kist te zien wat onder het vliegend object hangt en een mogelijkheid is dat de vliegtuigen slechts een videoprojectie waren wat tevens verklaart waarom niemand, werkelijk helemaal niemand heeft herkend aan de staart welke maatschappij het was die in de torens vloog en op ground zero geen vliegtuigbrokstuk te vinden was. Niet alleen dit feit maar ook dat het paspoort van de terrorist wel gevonden is, in tegenstelling tot een vliegtuigbrokstuk is een teken aan de wand dat het verhaal van geheime dienst FBI en NIST een verzinsel is. Daarnaast zijn er nog honderden ooggetuigen, gewonde bewoners, werklieden, politiemensen, brandweerlieden en journalisten die explosies hebben gezien, gehoord en gefilmd op de begane grond van de WTC-torens. Feiten die nooit in het officiële onderzoek terecht kwamen. Ook het ´spontane´ instorten van de honderden meters verderop gelegen WTC-7-wolkenkrabber is erg vreemd. Nog bijzonderder is dat aan het instorten van deze derde wolkenkrabber geen officieel onderzoek is besteed. Al met al zijn deze feiten voor ieder helder denkend mens genoeg om de officiële versie te verwerpen. Al-Qaeda is door de overheid bedacht als ongrijpbare oorzaak zodat de oorlog tegen terreur lang kan duren. Osama bin Laden, die altijd voor de CIA heeft gewerkt, werd ineens tot staatsvijand nummer 1 gebombardeerd maar werd vervolgens nooit gepakt. Dit staat in schril contrast met gewone burgers die tot in den treure worden gepest met allerlei zinloze beveiligingspraktijken. De vraag is eigenlijk: wat is er gebeurt op 11 september 2001. Wie heeft het wél gedaan en waarom?

Wie profiteert van terreur?

Alles bij mekaar genomen is er zoveel onderzoek gedaan door freelance onderzoeksjournalisten naar de vermeende terreurdaden van Al-Qaeda dat er een stapel bewijzen ligt die hoger is dan de 2 WTC-torens bijelkaar. De MSM zullen dit nooit vermelden aangezien radio, kranten en televisie wereldwijd in handen zijn van de terroristen zelf; namelijk de eigenaars van financiële instituten en wapenfabrieken. Dat zijn de enige branches die verdienen aan oorlog en terreur. Door de illusie van terreur te creëren worden er meer wapens gekocht door militaire organisaties. Als er terrorisme wordt gepleegd worden er veel gebouwen en infrastructuur vernield welke herbouwd moeten worden. Hiervoor is financiering nodig. Daarom is terreur en oorlog al eeuwenlang de grootste drijfveer van de financiële sector. Een oude journalistieke regel om een mysterie of misdaad op te lossen is de vraag stellen: Qui bono? Wie profiteert? Wie op deze vraag een antwoord wilt geven komt terecht bij de banken en wapenfabrieken. Families als de Rothschilds worden al twee eeuwen lang de bankiers van Europa genoemd. Ze financierden vorstenhuizen en bewaarden goudvoorraden van complete naties. Zij waren daarnaast eigenaar van wapenfabrieken en financierden oorlogen aan beide kanten. Ze zijn machtiger dan alle wereldregeringen bij elkaar. Mensen houden elkaar voor dat hun macht sterk is afgenomen. Welke journalist durft het hen te vragen?

Lees verder

© 2010 - 2017 Tom008, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Fouilleren uitgelegdFouilleren uitgelegdFouilleren komt regelmatig voor. Het is bijna iedereen wel een keer overkomen, maar bij veel mensen is er weinig over be…
Alex - VoetballerAlex - VoetballerAlex is de voetbalnaam van de uit Brazilië afkomstige Alex Rodrigo Dias da Costa. De Braziliaanse voetballer is in zijn…
Davy Jones de man zonder hartIn de Pirates of the Caribbean-films speelt de slechte Davy Jones een grote en belangrijke rol. Maar het personage Davy…
Internetbroker Alex: vermogensbeheerInternetbroker Alex: vermogensbeheerAlex is een grote internetbroker in Nederland met een uitstekende klantvriendelijkheid. Maar Alex doet meer, zo is er Al…
Bodyscan op SchipholVoordat je het vliegtuig instapt, even door de bodyscan. Alsof het niets is. In de strijd tegen terrorisme. Om bolletjes…
Bronnen en referenties
  • http://www.nist.gov/index.html
  • http://killtown.911review.org/htb2.html
  • http://www.infowars.com/tsa-to-investigate-body-scan-resister/
  • http://blogs.forbes.com/andygreenberg/2010/08/24/full-body-scan-technology-deployed-in-street-roving-vans/
  • http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/cutter.html?q=cutter.html
  • http://www.prisonplanet.com/articles/july2005/090705bombingexercises.htm
  • http://www.typicallyspanish.com/news/publish/article_7283.shtml

Reageer op het artikel "Het vliegveld als voorbode van de Politiestaat"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Infoteur: Tom008
Laatste update: 19-06-2015
Rubriek: Mijn kijk op…
Subrubriek: Mens en samenleving
Special: Politiestaat Nederland
Bronnen en referenties: 7
Mijn kijk op…
Deze rubriek bevat artikelen welke naast objectieve informatie ook een mening en/of ervaring beschrijven.
Schrijf mee!